Bij Comfort Matrassen geloven wij in thuisadvies. Wanneer we bij u thuis komen, nemen we de tijd en de rust om goed naar uw verhaal te luisteren en op basis hiervan een perfect passend matras voor u samen te stellen.

Wij geloven dan ook dat een goed matras op maat voor u niet zonder een persoonlijk advies kan worden samengesteld. Want: hoe persoonlijk kan een advies zijn, als het wordt gemaakt op basis van een standaard vragenlijst, zoals zo vaak gebeurt bij bedrijven die matrassen verkopen?

 

 

Wij vinden het belangrijk dat er echt goed naar u geluisterd wordt, zodat u advies ontvangt over een matras dat perfect bij uw lichaam past.

Een afspraak plannen we altijd samen in en altijd op een tijdstip naar uw voorkeur. U hoeft er het huis niet voor uit en wij kunnen direct de staat van uw huidige bed controleren.

Wij zien namelijk dat onderdelen van bedden vaak nog uitstekend gebruikt kunnen worden. Waarom een heel nieuw bed aanschaffen als alleen het vervangen van het matras voldoende is om u weer lekker te laten slapen?

Zonde om onnodig extra geld uit te geven, toch?

 

 

go top